0

Milinković: Partizan je taj koji više žali za pobedom

Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su 1:1 u Bukureštu, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifkacija za Ligu šampiona.

“Nemam nikakvu dilemu da je Partizan tim koji više žali za pobedom u Bukureštu. Mislim da smo 90 minuta hteli da igramo i iz igre stvarali šanse. Ekipa je mlada, sa mnogo igrača iz škole i mogu da budem ponosan na njih na svemu što su večeras uradili. Možda je nedostajalo sportske sreće da večeras pobedimo”, rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Partizan je prvi gol primio posle prekida, ali i kiksa golmana Živka Živkovića koji se okliznuo kod centaršuta.

“Taj pogodak postignut je posle prekršaja u zoni gde to ne sme da se događa. Kod intervencije imali smo peh, golman se okliznuo. Predstoji još 90 minuta u Beogradu, ali kako smo verovali i pred utakmicu u Bukureštu, još više ćemo verovati u sopstvene snage pred punim stadionom u Beogradu”, rekao je on.

Trener šampiona Srbije naveo je da se njegova ekipa povukla posle vođstva zbog pritiska Steaue, ali i možda zbog nedostatka iskustva.

“Jedino to što nam je pao nivo igre pri vođstvu, ali ipak treba imati u vidu i činjenicu da je Steaua kvalitetna ekipa”, rekao je Milinković.

Upitan kako će crno-beli igrati u revanšu, Milinković je rekao: “Partizan svaku utakmicu igra da pobedi”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?