0

Milinković: Ovo je neuspeh za Partizan

“Šampioni smo, pokušaćemo sledeće sezone da budemo još uspešniji. Titula je bila najbitnija, ali jednako je značajan i trofej u Kupu. Smatram ovo neuspehom za Partizan”, rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Partizan nije uspeo da osvoji “duplu krunu”, pošto je poražen od Čukaričkog u finalu Kupa Srbije, igranom na stadionu Crvene zvezde.

“Nikada ne bih poništio učinak svojih igrača, oni su izneli prvenstvo, osvojili titulu. Izuzetno poštujem sve što su uradili ove godine, u ne tako lakim okolnostima”, kazao je Milinković.

On je istakao da je Partizan dobro počeo finalnu utakmicu protiv Čukaričkog i da bi ishod verovatno bio drugačiji da su njegovi fudbaleri igrali kao u prvih 20-ak minuta.

“Da smo igrali kao što smo počeli, mislim da bi ishod bio bolji po nas. Moji momci su dali sve od sebe u željui da okrenu rezultat. Nisu uspeli, takav je kurs bio za nas ove godine”, ocenio je trener crno-belih.

Milinković je dodao da će “biti vremena i prostora” za analiziranje i planiranja za narednu sezonu posle subote i utakmice poslednjeg kola Super lige Srbije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?