0

Milinković: Nije bilo lako

“Nije bilo lako. Prevazišli smo nekoliko stvari ovom pobedom: prinudne izmene, povrede igrača… Danas se i Fabricio povredio. Stvarno je težak teren… prosto gura stalno u greške, ali smo na kraju smogli snage i zabeležili važnu pobedu”, rekao je Milinković posle utakmice.

Partizan je primio samo jedan gol, ali je Borac stvorio nekoliko izglednih šansi, što je Milinković priznao i pohvalio golmana Živka Živkovića.

“Jeste… Živko nas je izvukao. Treba biti iskren i to reći. Ima segmenata igre koji nisu bili najbolji, ali je to tako jer smo u vrlo zahtevnom ritmu utakmica i gotovo jedni te isti igrači su nosiioci igre, zato ako nekad naprave greške, treba preći preko toga”, rekao je Milinković.

Trener Borca Nenad Lalatović ocenio je da rezultat nije “realan”, kao i da je njegov tim kažnjen zbog propuštenih šansi.

“Mislim da nije realan rezultat, ali ovo je Partizan, tim koji je izborio plasman za Ligu Evrope i koji je na korak do Lige šampiona. Kad igrate protiv takvog tima i stvorite pet-šest stopostotnih šansi, a oni bukvalno iz prvog šuta postignu gol….Ne mogu da budem zadovoljan ovim rezultatom, ali to je Partizan. Rekao sam igračima da ćemo biti kažnjeni ako ne iskoristimo šanse, tako je i bilo”, rekao je Lalatović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?