0

Milinković: Ne žalim zbog sastava, odigrali smo loše

“Čestitam domaćinu na pobedi, više su je želeli. Mi smo nešto odigrali na početku, sve ostalo je bilo vrlo loše. Kad se igra tako konfuzno, sa dosta problema u zadnjoj liniji, poraz je logičan epilog. Iz njega treba izvući pouke”, rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Milinković je izveo kombinovani sastav sa nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu protiv rumunske Steaue, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Upitan da li žali zbog takve odluke, on je kratko odgovorio: “Ne žalim, tako sam odlučio”.

Dva gola za Novi Pazar postigao je Stefan Aškovski, igrač koji je na pozajmici iz Partizana. Aškovski je pored dva gola, iznudio i dva jedanaesterca. Novinare je zanimalo i da li Milinković žali što se lako odrekao tog igrača, na šta je on ponovo kratko odgovorio: “Ne, apsolutno”.

Utakmica u Novom Pazaru odigrana je pred oko 5.000 navijača. Osim minutnog prekida na početku meča zbog ubacivanja petardi na teren, nije bilo drugih incidenata.

“Ne bih da komentarišem ambijent, ali nikada neću moći da prihvatim toliku količinu naboja i mržnje prema protivničkom timu”, rekao je Milinković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?