0

Milinković: Jevtović prestrogo isključen

“Bili smo u egalu u prvom poluvremenu, čak možda i bolji. BATE je dobro otvorio meč, ali smo nakon toga ušli u dobar ritam. Na samom kraju prvog dela igre sudija je dao crveni karton Jevtoviću veoma lako, nesporno je da je bio faul, ali je bilo baš prestrogo. Uprkos hendikepu, dobro smo parirali BATE-u, primili gol posle prekida, a ne iz igre”, rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

Milinković je dodao da je optimista oko plasmana u Ligu šampiona, uprkos minimalnom porazu u Borisovu.

“Da je završeno 0:0 Partizan bi u Beogradu morao da postigne gol ili dva. Ne mogu da prognoziram, biće još jedan težak meč, ali igramo na našem stadionu. Mislim da će se ambijent i naša igra mnogo razlikovati u odnosu na večeras”, kazao je iskusni trener i dodao da je beloruski šampion imao dosta sreće što nije primio barem jedan gol.

On je naveo da ne zamera mladom Andriji Živkoviću što je promašio dve velike prilike.

“Golu BATE-a prethodila je kolosalna prilika koju je imao Andrija Živković. Verujem da ćemo biti dosta bolji u revanšu. Partizan je dobro igrao, stvarao iz igre dve velike prilike. Žao mi je što je utakmicu obeležio crveni karton, koji je čak i za stroge evropske kriterijume bio olak”, zaključio je Milinković.

Njegov kolega sa klupe BATE-a Aleksandar Jermakovič poručio je da obe ekipe imaju podjednake šanse oko plasmana u Ligu šampiona, ali i da je zadovoljan rezultatom iz prvog meča.

“Igrali smo dobar deo utakmice sa igračem više, možda smo mogli da zabeležimo ubedljiviji trijumf, ali šta je tu je. Čeka nas nastavak borbe, šanse su podjednake. Zadovoljan sam pobedom”, naveo je Jermaković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?