0

Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je uoči prvog od dva susreta sa bukureštanskom Steauom da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje grešio.

“Steaua ne samo što ima veliku istoriju nego je i u poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze evropskih takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će i sutra pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio”, rekao je Milinković novinarima uoči poslednjeg treninga crno-belih na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne, prvaka Srbije dočekuje pred praznim tribinama.

“Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi. Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat pred revanš”, zaključio je Brašanac.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se sutra u Bukureštu od 20.30, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?