0

Milinković: Čestitam momcima, Steaua je izazov

Partizan je kao gost slavio u Gruziji sa 2:0 i prošao u treće kolo nakon što je prvi meč u Beogradu dobio sa 1:0.

“Osnovni cilj na revanšu u Gruziji bio je da postignemo gol. To smo uspeli u prvom poluvremenu, kasnije je sve bilo mirnije i rutinski smo meč priveli kraju”, izjavio je Milinković posle utakmice.

Šef stručnog štaba srpskog prvaka dodao je da je njegov tim na današnjem meču imao više prostora za kombinovanje i akcije.

“Dila se u Beogradu isključivo branila, što mi se nije dopalo. Želim joj mnogo uspeha u domaćem šampionatu”, rekao je Milinković.

Sledeći rival Partizana, skoro je izvesno, biće bukureštanska Steaua, koja je u prvoj utakmici kao gost pobedila slovački Trenčin sa 2:0.

“Biće to istinski izazov za nas. Steaua je veliki klub sa bogatom tradicijom. Ipak, pokušaćemo da budemo bolji”, zaključio je Milinković.

Trener domaće Dile Gori, Uča Sosijašvili, priznao je da je u narednu rundu prošao bolji tim.

“Partizan je zasluženo slavio. Propustili smo nekoliko odličnih šansi, trudili se koliko smo mogli, a sve je bilo rešeno kada su gosti postigli gol. Želim Partizanu uspeh u nastavku kvalifikacija”, rekao je Sosijašvili.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?