0

Milinković: Gol u gostima "otvara vrata raja"

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je da ekipu čekaju dva teška meča protiv Bate Borisova u plej ofu za Ligu šampiona, ali da se nada uspehu.

“Bate Borisov je ekipa koja je prošle godine igrala Ligu šampiona i sve ukazuje na dva teška duela, ali naša želja je da u dve utakmice pokušamo da prođemo dalje”, rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

On je napomenuo da je za Partizan dobra okolnost što će Vuk Kosović iz Dinamo Minska pomoći prilikom analize igre protivnika.

“Sve informacije će nam biti od velike pomoći. Ništa ne može da se kaže unapred, sigurno se radi o vrlo snažnoj ekipi, ali svi znate koliko želimo LŠ i spremićemo se veoma dobro. Cilj je da postignemo gol u gostima, jer taj gol ‘otvara vrata raja'”, rekao je Milinković i dodao da je inače, uvek oprezan i da nije euforičan.

“Pripremićemo se dobro, sve mora da se pokaže na terenu, Važno je da u srcu imamo veliku želju. Nadao sam se da ćemo igrati protiv zagrebačkog Dinama ili Apoela. Veoma sam želeo da i jednima i drugima vratimo milo za drago. Inače, moja ćerka je pogodila s kim ćemo da igramo”, rekao je Milinković i naglasio da neće menjati tandem trenera za odlazak na utakmicu.

“Karakteristično je za većinu timova bivšeg Sovjetskog Saveza da se oslanjaju na svoje igrače i jaku fizičku igru i zato sa njima nikada nije lako igrati”, ocenio je Milinković protivnika u plej-ofu za Ligu šampiona.

Govoreći o predstojećem meču protiv Spartaka, Milinković je istakao da bi voleo da tim nastavi sa dobrim rezultatima i da na krilima velike pobede protiv Steaue, zabeleži trijumf protiv Spartaka.

“Što se tiče sutrašnje utakmice znate da je za Partizan vrlo važno prvenstvo, tako da ćemo učiniti sve da odigramo jedan dobar meč i da se iskupimo za naše izdanje iz Pazara. Postoji mogućnost da odmorimo neke igrače, ali sve ćemo to uraditi uz dogovor sa medicinskim timom i stručnim štabom”, rekao je trener crno-belih.

On je naglasio da će biti promena u timu, “ali ne mnogo, možda u nekoj rotaciji – tri, četiri igrača, ne više”.

“Veoma nam je stalo do pobede. Posle one fantastične atmosfere u sredu, opet bismo pozvali navijače da podrže ove momke, nećemo im ostati dužni. Svi su motivisani protiv Partizana i to je nešto za očekivati i mi ne bežimo od toga. Moramo da se opravimo i da dovoljno skoncentrisani uđemo u meč, jer su nam prošle godine napravili jako težak posao u prvenstvu’, rekao je Milinković.

On je izjavio izjavio da je Nemanja Kosović veliko pojačanje za Partizan, jer se radi o izuzetnom talentu.

“Kosović je vrlo talentovan mladi fudbaler, igrač koga sam sa 16 i po godina uveo u prvi tim Vojvodine. Njegov razvoj je tekao dobro, ali mu se u Standardu desila klasična greška naših fudbalera kada odu mladi u inostranstvo. Doveli smo odličnog, talentovanog i pre svega, kvalitetnog momka”, rekao je Milinković i zaključio da će Partizan uvek reagovati ukoliko se ukaže prilika za angažman igrača koji ima potencijal.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?