0

Milan odlučan da "prevaspita" Balotelija…

Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Baloteli imaće klauzulu o dobrom ponašanju u ugovoru sa Milanom, koja podrzaumeva zabranu nošenja ekstravagantne frizure i odeće, prekomernog pića i noćnih izlazaka.

Kako tvrdi “Gazeta delo sport”, potpredsednik Milana Adrijano Galijani preuzeo je ovu klauzulu o ponašanju iz kodeksa italijanskog vojnog vazduhoplovstva.

Dvadesetpetogodišnji Baloteli na korak je od povratka u Milan, samo godinu dana pošto je napustio taj klub i pridružio se Liverpulu, u kojem je imao lošu sezonu.

On je u utorak prošao medicinske preglede i očekuje se da potpiše za Milan kao pozajmljen igrač do kraja sezone.

Kako navodi “Gazeta”, Baloteli ne sme da šteti ugledu kluba, a njegovi profili na društvenim mrežama Tviter, Fejsbuk i Instagram biće stalno nadgledani.

Baloteli će takođe, po novom ugovoru, morati da se pojavljuje na vreme na treninzima. Očekujete da se nešto ovako podrazumeva, ali malo se šta toga podrazumeva sa Mariom Balotelijem.

On je pre Liverpula godinu i po dana nastupao za Milan i na 54 utakmica postigao 30 golova. Prethodno je igrao još za Inter i Mančester Siti.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?