0

Milan: Nismo očajni zbog Ibrahimovića

Italijanski mediji preneli su juče da je Ibrahimović izjavio da je Milan “očajan pošto nije uspeo da ostvari transfer prve zvezde PSŽ-a”.

“Milan nije razočaran. Ibrahimović i njegov menadžer znaju da “napumpaju” komentare, ali sada su oni loše protumačeni. Reč da smo očajnički pokušali da dovedemo Ibrahimovića bila je u smislu da su pregovori bili intezivni”, stoji na sajtu Milana.

Sa San Sira poručuju da švedski napadač ništa loše nije mislio, niti je želeo da naškodi Milanu svojim komentarima.

“On je mnogo dao klubu. Zlatan je dosta puta govorio da je ponosan što je Milan zainteresovan za njegov povratak. Milan je za njega oduvek bio vrhunski klub”, zaključuje se u saopštenju.

Ibrahimović je izabrao da ostane u Parizu, iako se tokom letnjeg prelaznog roka spominjalo da bi mogao da se vrati među “rosonere” za koje za dve sezone odigrao 85 utakmica i postigao 56 golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?