0

Mihajlović vodi Rajkovića u Milan?

Kako prenosi “Sportski žurnal”, Italijani su poslali ponudu na Marakanu u vrednosti između tri i tri po miliona evra. U Crvenoj zvezdi nisu voljni da puste talentovanog čuvara mreže po toj ceni, jer, u svetlu nedavnih događaja i uspeha, smatraju da mogu da dobiju više.

Novi trener “rosonera” Siniša Mihajlović želi da dovede Rajkovića na San Siro, svestan njegovih kvaliteta još iz vremena kada je bio selektor A reprezentacije Srbije. S tim u vidu, neće biti iznenađenje ako Milan pojača ponudu i Rajković zaista napusti srpski klub ovog leta.

Ono što je izvesno jeste da Milanu predstoji renoviranje, preciznije podmlađivanje igračkog kadra. To je naprosto neminovnost i Rajković se savršeno uklapa u ovaj pravac klupske politike.

Zvezdan Terzić je nedavno izjavio za klupski sajt da, iako je sada “idealan trenutak” za prodaju Rajkovića, klub će učiniti sve da ga zadrži još najmanje godinu dana.

Međutim, to zaista ne deluje realno, imajući u vidu finansijske probleme sa kojima se suočava klub iz Ljutice Bogdana. Takođe, kako je i sam Terzić rekao, budžet za prelazni rok Crvene zvezde ne postoji, a može se stvoriti samo prodajom fudbalera.

Do sada, Crvena zvezda je dovela Zorana Rendulića, iskusnog štopera koji je prošle sezone nastupao za Čukarički.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?