0

Mihajlović: Protivnici moraju da nas se plaše

Mihajlović, koji je na klupu Milana seo ranije ovog meseca, u petak je i zvanično predstavljen.

“Cilj Milana je da pobeđuje u svakoj utakmici, pa ćemo videti gde ćemo biti na kraju sezone… Siguran sam, prilično visoko. Moramo naporno da radimo, moramo da povratimo samopouzdanje i da budemo optimisti. Svi moramo da budemo ujedinjeni, samo tako možemo da postignemo velike stvari”, rekao je Mihajlović.

Bivši selektor Srbije je karijeri igrao za Inter, a pre nekoliko godina je izjavio da nikada ne bi mogao da trenira Milan.

“Nisam neko ko je gradio istoriju Milana i navijače mogu da pridobijem samo svojim radom. Još nemam osećaj pripadnosti, ali i kada sam igrao protiv Milana osećao sam strah i poštovanje prema tom klubu… Naš stadion mora ponovo da postane naša tvrđava. Naši protivnici moraju da nas se plaše”, naveo je Mihajlović.

Milan je prošlu sezonu završio na desetom mestu na tabeli Serije A i tako nije obezbedio učešće u evropskim takmičenjima.

Berluskoni je kazao da je ubeđen da Mihajlović može da vodi Milan do vrha Serije A.

“Ubeđeni sm da je on pravi izbor za ovaj posao. Razume fudbal i pokazao je da ume da bude vođa. Mislim da imamo odličnu osnovu i mislim da ovaj tim, predvođen Mihajlovićem, može da se takmiči sa Juventusom za vrh tabele. Prvi i glavni cilj je povratak Milana u Ligu šampiona”, rekao je Berluskoni.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?