0

Mihajlović pred najvećim izazovom karijere

Mišljenja o Mihajlovićevim trenerskim sposobnostima nisu podeljena samo u Srbiji, već su to, možda tek neznatno u manjoj meri, i u Italiji. Recimo, u Sampdoriji on nije bio zadužen za kompletnu pripremu treninga ekipe, a nije radio ni taktičku pripremu utakmica. Imao je saradnika kome je delegirao ova zaduženja. Mihajlović se bavio menadžmentom, atmosferom i tek opštim zadacima u igri.

To mu se spočitava. Ono što mu se priznaje jeste da je uspeo da od prosečne ekipe stvori pretendenta za izlazak u Evropu. Promovisao je mnogo novih igrača u Đenovi – igrača koji su očevidno napredovali tokom njegovog mandata.

Pored Srbije i Sampdorije, vodio je još Fiorentinu, Kataniju i Bolonju, a uspesi nisu bili mamutski.

Sada je dogovorio dvogodišnju saradnju sa Milanom, kome predstoji remont ekipe nakon neprihvatljivo loše sezne.  Investitor sa Tajlanda je otkupio 48 odsto kluba i najavio veliku količinu miliona koje će da upumpa u klub. Videćemo kako će to proći, odnosno kako će se srpski stručnjak snaći sa najvećim izazovom u klupskoj trenerskoj karijeri do sada.

Za početak je morao da se upozna sa klubom…

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?