0

Mihajlović kao Kenedi: Odlazim, ali ne da se odmaram

Mihajlović je u pismu koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Đenovljana podsetio da period kada je došao u klub koji je bio na dnu Serije A, a da odlazi ponosan kada je ekipa pri vrhu i kada ravnopravno može da igra sa svima.

Srpski trener je i na kraju citirao nekadašnjeg američkog predsednika Džona Kenedija.

“Moje konferencije za štampu bile su zanimljive. Citirao sam na njima mnoge ličnosti, od Cezara, preko Čerčila, Če Gevare, Ajnštajna. Ali, počeo sam sa Kenedijem i njegovom rečenicom “da vidimo šta možemo da uradimo za klub, a ne klub za nas” i tako smo radili. Na kraju, opet ću citirati Kenedija koji je rekao da “vreme moramo da koristimo kao sredstvo, a ne kao fotelju”. I zato sada neću sesti, nego želim novi izazov”, između ostalog je napisao Mihajlović i posebno se zahvalio predsedniku Fereru.

Prema pisanju italijanskih medija Mihajlović je glavni kandidat da u Napoliju nasledi Rafu Beniteza, koji odlazi u Real Madrid.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?