0

Miha najavio odlazak: Odužio sam se, Sampdorija je moj dom

Srpski stručnjak sutra će protiv Parme u poslednjem kolu Serije A poslednji put voditi tim iz Đenove, pošto ga najverovatnije očekuje prelazak u Napoli.

“Mislim da sam platio svoj “dug”. Uvek se osećam emotivno kada sam na stadionu Sampdorije, bila prva ili poslednja utakmica, iako se trudim da ostanem koncentrisan i oštar. Veoma poštujem Sampdoriju i bez obzira da li ću otići ona će uvek biti moja kuća”, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije pred duel sa Parmom.

Mihajlović je kazao da posle sezone prvo želi da se odmori, pa donese odluku o daljim planovima u karijeri.

“Ne mislim da će navijači biti tužni u slučaju mog odlaska, posebno šta smo sve uradili za godinu i po dana. Hoću prvo da odem u Rim, a potom u Beograd kako bih video majku i rođake”, rekao je Mihajlović i poručio da bi voleo da ga jednog dana nasledi Mauricio Sari iz Empolija.

On je izjavio da bi gradski rival Đenova trebalo da igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope, uprkos tome što ima problema sa dobijanjem licence.

“Čovek sam fudbala i mislim da Đenova zaslužuje da igra u Evropi. Ukoliko ne bude uspela da reši probleme isto to zaslužuje i Sampdorija, ali imamo u glavi rezultate. Pohvalio bih igrače za prikazane partije ove sezone, bez obzira da li ćemo igrati u Ligi Evrope. Znam da sam radio bolje od mojih prethodnika, što govori statistika”, zaključio je bivši selektor reprezentacije Srbije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?