0

Mesi: Moj idol Ronaldo


LIONEL Mesi, golgeter Barselone, otkrio je da mu je Brazilac Ronaldo bio idol kao detetu, a da drugi “karioka”, Nejmar, može u budućnosti da bude “Zlatna lopta”.
– Obožavao sam Ronalda. On je najtalentovaniji napadač koga sam ikad gledao, a njegovi udarci i način na koji je postizao golove, nešto su posebno. Takođe, divio sam se i Zinedinu Zidanu u to vreme – rekao je Mesi, koji će 24. juna napuniti 28 godina. – Što se tiče sadašnjih igrača, od Nejmara očekujem mnogo u budućnosti, verujem da će biti najbolji fudbaler sveta.Argentinski as je najavio da će se u završnom delu karijere, vratiti da igra u veznom redu.- Lepo mi je da budem špic, uživam u tome, ali verujem da ću u nekoj od narednih sezona da se pomerim u sredinu terena. To je prirodno – istakao je Mesi, koji će 6. juna u Berlinu pokušati da u meču protiv Juventusa, četvrti put osvoji Ligu šampiona.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?