0

Mesi, Gabon nije zoološki vrt!

Mesi je stigao u Gabon ranije ove nedelje, a u Africi će boraviti pet dana. U Gabonu se, dakle, susreo sa predsednikom Alijem Bongom Ondimbom, a to je uradio u odeći koju su neki smatrali nepriličnom.

„Unija naroda Gabona” je izdala saopštenje.

„Mesija fudbala došao je u Gabon kao da ide u zoološki vrt, neobrijan i sa rukama u džepovima, tražeći kikiriki koji bi bacao”, kažu u ovoj političkoj partiji.

„Kada se zovete Lionel Mesi i multimilijarder ste, nemate pravo da se predstavljate zvaničnicima jedne republike, pa bila ona i banana republika, sa rukama u džepovima na pocepanom šortsu”.

„Gabon nije zoološki vrt. Ne znamo zašto je Argentinac došao u Gabon, ali makar imamo pravo da osudimo njegovu nebrigu i nedostatak poštovanja. Neprijatno nam je zbog Mesijevog stava i odežde”, zaključuje se u saopštenju „Unije naroda Gabona.”

„Frans fudbal” je naveo da je Mesiju plaćeno 3,5 miliona evra za ovu posetu, koju je navodno organizovao Samjuel Eto.

Međutim, Mesi je negirao takve natpise. Zamolio je, čak, „Frans fudbal” da ispravi svoj izveštaj i napomenuo da nije primio nikakvu nadoknadu za svoj dolazak.

Kako se ističe, Mesi je posetio Gabon iz poštovanja prema Alehandu Ečevariji i Đaumeu Fereru, bivšim direktorima Barselone, a sada čelnim ljudima u Fudbalskom savezu Gabona.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?