0

Meksiko gazda dve Amerike i Kariba!

El Tri su do finala stigli nakon, najblaže rečeno, kontroverzne pobede nad Panamom, ali je tim Migela Erera u najvažnijoj utakmici pokazao da je zaista najbolji tim svoje federacije.
Strelci na ovom meču, kome je prisustvovalo 68.930 gledalaca, bili su Andres Gvardado, Hesus Korona i Oribe Peralta. Meksiko je prethodno bio šampion Severne i Centralne Amerike i Kariba 1993, 1996, 1998, 2003, 2009 i 2011. godine.

Jamajka je bila bolja u prvoj četvrtini utakmice i, utisak je, Meksikancu mogu da budu vrlo zadovoljni što u tom periodu nisu primili gol. Rege Bojsi, koja su na nedavno održanom šampionatu Južne Amerike ostavili vrlo pristojan utisak, pokazali su da se razvijaju pod vođstvom nemačkog selektora Vinfrida Šefera. Međutim, to i dalje nije dovoljno da u kratkom vremenskom periodu savladaju dva favorita (nakon skoro šokantnog izbacivanja Sjedinjenih Američkih Država).

Jedino što je Jamajka uspela da uradi jeste da postigne počasni pogodak desetak minuta pre kraja susreta, kada je Daren Matoks savladao meksičkog golmana Giljerma Očou.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Gvardado, dok je najbolji strelac Amerikanac Klint Dempsi sa sedam golova pored svog imena.

Pobeda Meksikancima garantuje plej-of duel (jedna utakmica) sa Sjedinjenim Državama početkom oktobra, kada će biti odlučeno ko će biti predstavnik KONKAKAF-a na Kupu Konfederacija 2017. godine u Rusiji.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?