0

Meklaren: Mitrović nije imao nameru, žalićemo se!

Sudija Andre Mariner odlučio je da izvadi direktan crveni karton srpskom fudbaleru u 15. minutu meča na Sent Džejms Parku, posle starta nad vezistom Arsenala Frensisom Kokelanom.

“Razočarani smo što smo igrali utakmicu sa deset igrača, jer Musa Sisoko je za sličan start dobio žuti karton. Pregledao sam snimak više puta i mislim da Mitrović nije imao nameru da povredi protivničkog igrača. Ne vidim ništa opasno u njegovom startu, bilo je dosta nespretno, ali video sam puno nespretnih startova u karijeri. Ovo je sport pun kontakta”, rekao je Meklaren posle utakmice.

Mitrović je ovog leta stigao u Njukasl iz Anderlehta, i već na prve dve utakmice zaradio po žuti karton, pa trener Meklaren novi njegov gest opravdava time da su sudije “uzele na zub” srpskog napadača.

“Znam ga dobro i znam da je imao nameru samo da osvoji loptu. On je rođeni pobednik. Odigrao je samo par utakmica i sudije su ga zapamtile. Ukoliko budemo mogli uložićemo žalbu, iako znamo da ćemo je verovatno izgubiti. Čak su i igrači Arsenala delovali iznenađeno zbog crvenog kartona”, zaključio je 54-godišnji engleski stručnjak.

Fudbaleri Arsenala pobedili su na gostovanju u Njukaslu minimalnim rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Premijer lige.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?