0

Mediji u regionu o istorijskom uspehu srpskih fudbalera

Zagrebački Večernji list ističe da je posle produžetaka pao Brazil, čime su reprezentativci Srbije priredili senzaciju kojoj se retko ko mogao nadati pre turnira.

Kako navode, izabranici Veljka Punovića pokazali su nešto neklasično za srpski mentalitet, ali i mentalitet na ovim prostorima – snagu u presudnim trenucima.

“Brazilci su bili dominantniji, ali ne previše, Srbi su odlično stajali na terenu i čekali svoju priliku…”, ističe Večernji.

Portal index.hr navodi da su srpski igrači na najteži način postali prvaci sveta: u deset dana četiri puta su pobedili u produžecima ili na penale.

Ispred Urugvaja, Malija i Meksika, Srbi su osvojili prvo mesto, a njihov neverovatni pohod trajao je od početka do kraja nokaut faze, piše index.hr, podsećajući na neverovatnu penal-seriju koja je u četvrtini finala donela pobedu nad SAD.

Radio-televizija Republike Srpske piše da su srpski omladinci do najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala došli golovima Staniše Mandića u 70. i Nemanja Maksimović u 118. minutu. 

U meču je viđena dobra igra obe selekcije, navodi Radio-televizija Crne Gore, sa puno prilika pred oba gola, ali nijanse i malo sreće su pretegli na stranu Paunovićevih “orlića” koji su zasluženo zasjeli na svetski tron.

Slovenačko Delo piše da je ovo najveći uspeh srpske reprezentacija od kad je Srbija samostalna država.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?