0

Matijašević: Želimo ovako da nastavimo

“Iskreno se nadam da ova ekipa može da nastavi sa pobedama ove sezone jer smo bolji i iskusniji. Što se tiče Vojvodine, taj meč je iza nas i želim njihovom timu sve najbolje, a za nas je sad najbitnije da se koncentrišemo isključivo na utakmicu protiv Gabale”, rekao je Matijašević za klupski sajt.

Čukarički će u četvrtak igrati revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Gabale iz Azerbejdžana. Meč u Bakuu počeće u 18.00 po srednjeevropskom, a ekipa iz Srbije polazi dan ranije.

“Najbitnije je da u četvrtak izdržimo sve nalete i zadržimo rezultatsku prednost”, kazao je Matijašević.

Čukarički je 16. jula u prvoj utakmici pobedio Gabalu u Beogradu sa 1:0, a nekoliko dana kasnije na početku Super lige je savladao Vojvodinu sa 4:0.

Generalni direktor Crvene zvezde je tokom obraćanja novinarima naveo da nikada nije video četiri čudnija gola na jednoj utakmici i da bi sumnjao u regularnost tog susreta da ne poznaje čelnike Vojvodine i Čukaričkog.

“Što se tiče izjave Terzića, nemam šta da komentarišem. Mislim da u Srbiji više treba da se bavimo fudbalom nego komentarima i nekim drugim stvarima. Ja se bavim fudbalom, ne interesuje me taj komentar i to ću ostaviti drugima”, rekao je Matijašević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?