0

Matijašević: Nismo nudili ugovor Drinčiću


Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević demantovao je danas pisanje pojedinih medija da je taj klub zainteresovan za fudbalera Partizana Nikolu Drinčića.
– Neprijatno sam iznenađen informacijom da Čukarički traži Nikolu Drinčića iz više razloga. Očigledna je namera da se unese nemir u fudbalski klub Čukarički, jer mi za navedenu sumu, od 230.000 evra po sezoni, ne plaćamo jednog, već šestoricu fudbalera. Ne znam kome je u interesu da širi dezinformacije od kojih ćemo se zaštiti na svaki mogući način. Na vreme ćemo vas obaveštavati o dešavanjima u prelaznom roku, jer je to u intersu Čukaričkog. Sve ostalo su nagađanja i spekulacije – rekao je Matijašević za klupski sajt.Pripreme za novu sezonu aktuelni osvajač kupa Srbije počinje 10. juna.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?