0

Matijašević: Nećemo stati, cilj je da idemo napred

“Osvajanje Kupa je najveći uspeh kluba do sada. Naravno, igrači su najzaslužniji, a nadam se da klub neće na tome ostati. Rukovodstvo, kao i svi zaposleni imaju ambiciju da se konstantno ide napred”, rekao je Matijašević za zvanični sajt kluba. Prema njegovim rečima izvesno je da će tokom leta neki igrači napustiti Banovo brdo.

“Većini je osvajanje Kupa najveći uspeh u karijeri i nadam se da će neki od njih napustiti klub, jer je potrebno da napreduju i nastave karijeru u inostranstvu. Imamo u planu neke odlaske i dolaske, pregovori su u toku. Sve će se znati u narednih mesec dana”, istakao je Matijašević.

Sportski direktor Čukaričkog posebno se zahvalio upravi Partizana na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem.

“Bili su maksimalno korektni tokom meča i po završetku kad su dodeljivane medalje i pehar. Želim im sve najbolje i da se pojačaju, kao i Crvenoj zvezdi, da ostvaruju dobre rezultate, jer se time postiže opšta dobrobit za srpski fudbal”, zaključio je Matijašević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?