0

Matijašević: Naša je greška što smo ispali

“Naša je greška što smo ispali. Godinu dana se borimo za Evropu i izvući ćemo pouku iz svega što se desilo. Gabalu zaboravljamo i očekujem da igrači sad ozbiljno shvate narednu utakmicu protiv Rada, koji ima odlične igrače i trenera. Nadam se dobroj igri”, rekao je Matijašević za sajt Čukaričkog.

Ekipa sa Banovog brda nije iskoristila minimalnu prednost iz Beograda i posle primljena dva gola od Gabale u Bakuu u četvrtak završila je evropsko takmičenje. U narednoj utakmici dočekuju Rad u okviru Super lige Srbije. Matijašević je naveo da je siguran u kvalitet svoje ekipe i očekuje dobar rezultat u šampionatu Srbije.

“Na premijeri je Rad izgubio od Voždovca i učiniće sve da izvuku povoljan rezultat. Mi gledamo svoje dvorište, znamo da smo kvalitetna ekipa i koncentrišemo se na domaće takmičenje”, rekao je sportski direktor Čukaričkog.

Fudbaler Čukaričkog Slavoljub Srnić naveo je da više nema vremena da se razmišlja o porazu protiv Gabale i podseća da je u nedelju nova utakmica u kojoj očekuje pobedu.

“Poraz od Gabale nam je teško pao, ali moramo to što pre da zaboravimo i da se okrenemo domaćem prvenstvu. Ostaje žal jer smo bili jako blizu još jednog velikog klupskog uspeha. Ubeđen sam da smo kvalitetna ekipa koja će već protiv Rada pokazati svoj karakter i prevazići poraz koji boli sve u klubu. Ako nam je cilj vrh tabele onda se moramo pokazati u pravom svetlu baš onda kad je teško”, kazao je Srnić.

On je, na kraju, naglasio da je njegova ekipa, sem što je čine dobri fudbaleri, jaka i na psihološkom planu i da će nastaviti da pobeđuje.

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Rada igra se u nedelju od 20 časova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?