0

Matić: Da pobedimo Dansku kako znamo i umemo

“Ako pobedimo u Kopenhagenu, imamo dobre šanse da se plasiramo na prvenstvo Evrope u Francuskoj. Biće nam jako teško, ali moramo da pobedimo, kako znamo i umemo. Oni su favoriti, a mi moramo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže. Moramo da budemo strpljivi svih 90 minuta u Danskoj, jer evidentno je da ne menjaju način igre i kad imaju rezultatski minus”, rekao je Matić za sajt FSS.

On se osvrnuo na uspeh reprezentacije Srbije ispod 20 godina koja je pobedom nad Mađarskom (2:1) obezbedila plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

“Baš sam se obradovao kad sam se probudio i saznao da smo pobedili Mađarsku. Vidim po rezultatu da je bilo teško, čuo sam kasnije i komentare, svi jedva čekamo sledeću utakmicu. Poželeo sam im pred put da se vrate sa medaljom, ostajem pri istoj želji i dalje”, dodao je Matić.

Provtimac Čelsija nije želeo nikoga da ističe u timu selektora Veljka Paunovića.

“Najbitnije je da nauče da pobeđuju i da nam pomognu čim nam se pridruže. Treba samo da se ima u vidu da A reprezentacija igra pod mnogo većim pritiskom, osetiće i oni to, za koju godinu. Imaju zaista dobrih igrača i srećan sam kad vidim da imamo budućnost”, rekao je Matić.

Očekivanja pred utakmicu sa Danskom u Kopenhagenu izneo je i štoper Frajburga Stefan Mitrović.

“Svesni smo obaveze s kojom putujemo u Kopenhagen, u dobroj atmosferi pripremamo se za to gostovanje i nadam se osvajanju tri boda”, rekao je Mitrović.

Mitrović je stavio tačku na duel koji je imao na treningu sa Aleksandrom Kolarovim, koji je u delu javnosti predimenzioniran.

“Podigla se zaista velika i nepotrebna tenzija. Posle bezazlenog duela, došlo je do konflikta, koji je gotovo uobičajen na treninzima u svakoj ekipi. Žao mi je samo što nije ostao među nama. Najvažnije je da posle tog događaja imamo još bolji odnos”, rekao je Mitrović.

Utakmica između Danske i Srbije igra se u subotu, 13. juna, od 20.45 sati u Kopenhagenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?