0

Martino: Zaslužili smo trofej

“Nismo odigrali kao što smo igrali do sada. Nije ni Čile. Oba tima imala su više uspeha u neutralisanju protivnika od kreiranja nekih prilika. Ni Argentina ni Čile nisu stvarali šanse. Igrali smo protiv protivnika koji je postigao najviše golova na šampionatu, a oni nisu stvarali šanse protiv nas”, rekao je Martino, a prenosi portal Gol.

Čile je danas posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u finalu savladao Argentinu sa 4:1 i tako osvojio prvu titulu prvaka Južne Amerike.

“Sve što se događalo na terenu je recipročno. Tako da je nefer govoriti o tome da Argentina nije igrala kao što je to do sada činila, pošto niko ne postavlja pitanje zbog čega Čile nije igrao kao do sada. Ja sam od prvog dana prepoznao Čile kao jednog od favorita na turniru, ali ukoliko me pitate o meču, smatram da je Argentina više zaslužila pobedu”, rekao je Martino

On je dodao da će ostati selektor Argentine, iako je sa nacionalnom selekcijom u dva finala, na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu i danas o Čilea, pretrpeo poraze.

“Moramo da nastavimo napred, kao što su igrači nastavili posle Svetskog prvenstva. Iskreno, ostaću sa ovim igračima do smrti, pošto su ispravni momci koji su maksimalno posvećeni obavezama. Oni su propatili, njima je trofej bio potreban, ali moramo da nastavimo da pokušavamo”, rekao je Martino.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?