0

Markinjos do 15. juna u Partizanu


BRAZILSKI ofanzivni vezista Gabrijel Markinjos (25) postaće treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Markinjos bi trebalo da nadomesti odlazak talentovanog Andrije Živkovića iz kluba, a Brazilac će nositi crno-beli dres u narednih pola godine.
Ako se sve bude odvijalo po planu, treće pojačanje “parnog valjka” ovog leta doputovaće u Beograd najkasnije do 15. juna, na konačni dogovor sa upravom. Markinjos je prošle godine prešao iz Palmeirasa u Al Nasr za pet miliona dolara, ali se nakon pola godine vratio na pozajmici u domovinu. Od januara igra za Santos, ali se nije preterano proslavio, pa je u 10 nastupa mrežu zatresao tek dva puta.Markinjos je ponikao u nadaleko poznatoj školi Internasionala, ali je više vremena provodio na pozajmicama, dok se prošle godine nije obreo na Bliskom istoku.Što se tiče odlazaka, slovenački štoper Branko Ilić, mogao bi uskoro da razduži crno-beli opremu kod ekonoma kluba. Iako je bio jedna od najjačih karika u šampionskom timu iz prošle sezone, pouzdani defanzivac se nalazi blizu odlaska iz finansijskih razloga. Ugovor Branka Ilića jedan je od “najtežih” kod srpskih šampiona (160.000 evra godišnje), pa bi njegovim odlaskom i budžet bio nešto rasterećeniji.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?