0

Marka: Mitrović među 10 najtalentovanijih igrača sveta

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović nalazi se među deset igrača iz celog sveta koji bi mogli da obeleže narednu deceniju, veruju novinari uglednog španskog lista Marka.

Marka među “odabrano društvo” ubraja fudbalere koji su se već dokazali na evropskoj sceni i koji bi, ukoliko budu imali ispravan razvoj, mogli da postanu zvezde.

Za Mitrovića, Marka piše da je on već jedan od najboljih mladih napadača sveta i da je Njukasl za njega nedavno platio velikih 18 miliona evra.

Ipak, Marka dodaje da bi mogao još da napreduje na tehničkim stvarima, ali i da verovatno neće dugo čekati na prelazak u neki od najvećih evropskih klubova.

Među 10 najtalentovanih igrača nalaze se Džejson Muriljo (Inter), Juri Tilemans (Anderleht), Davi Klasen (Ajaks), Memfis Depaj (Mančester Junajted), Liroj Sane (Šalke), Nabil Fekir (Lion), Rodrigo Betankur (Boka Juniors), Bril Embolo (Bazel) i Žerson (Fluminense).

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?