0

Mančester Siti šalje Gvardioli "bezobraznu" ponudu

Čelnici Mančester Sitija odavno su zainteresovani za Pepa Gvardiolu. Gotovo da je izvesno da je jedini razlog što su ostavili Manuela Pelegrinija na klupi i ove sezone, nakon jako loše prethodne, taj što 2016. godine žele da dovedu upravo sadašnjeg trenera minhenskog Bajerna.

Kako navode pojedini ostrvski mediji, Siti namerava Gvardioli da ponudi astronomsku platu od 27 miliona evra godišnje.

“San” navodi da, dok čelnici minhenskog kluba čine sve da ubede Katalonca da ostane kod njih i nakon isteka trenutnog ugovora, klub sa Itihada je spreman da ponudi Gvardioli ugovor na pet godina, za ukupnu sumu od 135 miliona evra, što bi ga učinilo najbolje plaćenim trenerom na svetu.

Gvardiola je sa Bajernom, koga je preuzeo 2013. godine, do sada osvojio dve Bundeslige, jedan Kup Nemačke, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Sa Barselonom je osvojio 14 trofeja za četiri godine, a jedini je trener koji je uspeo da osvoji svih šest trofeja u jednoj godini (prvenstvo, Kup, Ligu šampiona, domaći Superkup, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo).

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?