0

Mandić: Samo da se držimo kao i do sada

Iako je naša selekcija savladala tim Malija u grupnoj fazi prvenstva, predstojeća polufinalna utakmica je puna neizvesnosti za našu omladinsku reprezentaciju.

“Protiv Malija nas očekuje teška utakmica, u četvrtfinalu su pokazali snagu izbacivanjem Nemačke koja je važila za favorita za osvajanje prvenstva. Samo da se držimo kao i do sada i ne bi trebalo da bude problema. Daćemo sve od sebe da pobedimo”, rekao je Mandić za sajt Čukaričkog, čiji je član.

Mandić je u grupnoj fazi bio strelac u pobedi Srbije protiv Malija (2:0), a u četvrtfinalu protiv Nemačke bio je takoće odličan, uprkos promašaju u penal seriji.

“Svakom može da se desi da promaši penal, ali ne treba se ostvrtati mnogo, glavu gore, bitno je da smo prošli dalje”, izjavio je Mandić.

Polufinalna utakmica između Srbije i Malija igra se u sredu od 9.30 sati po srpskom vremenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?