0

Mandić: Čast je igrati za Crnu Goru!

Fudbaler Čukaričkog i član omladinske reprezentacije Srbije koja je u junu na Novom Zelandu pod vođstvom Veljka Paunovića postala prvak sveta, prihvatio je u ponedeljak poziv da zaigra za A reprezentaciju Crne Gore.

Mandić, strelac prvog gola za Srbiju u finalu protiv Brazila (2:1), našao se na spisku crnogorskog selektora Branka Brnovića za utakmice protiv Lihtenštajna i Moldavije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

“Ništa ne može da poremeti odluku da igram za Crnu Goru. To je moja i konačna odluka. Dobio sam poziv selektora Brnovića i u razgovoru sa porodicom, klubom i prijateljima odlučio da ga prihvatim. To je za mene čast”, rekao je Mandić na brifingu sa novinarima, a prenosi MINA.

On je dodao da su mu prvi utisci fenomenalni i da je odlično prihvaćen od novih saigrača.

“Nadam se da ću ispuniti očekivanja”, kazao je Mandić.

Odgovarajući na pitanje kako komentariše izjave predstavnika Fudbalskog saveza Srbije, koji su mu spočitali „brzopletu” odluku, naveo je da ima poštovanje prema tim ljudima i da im je zahvalan na svemu.

“Ne želim da komentarišem njihove izjave, imam veliko poštovanje prema njima. čuo sam se sa selektorom Paunovićem, saopštio sam mu odluku. On je poštuje i ostali smo veliki prijatelji”, rekao je Mandić.

Ovaj 20 – godišnji fudbaler rođen je u Herceg Novom, karijeru je počeo u Igalu, a potom igrao za Vojvodinu i Rad, pre nego što je stigao na Banovo brdo.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?