0

Mandić: Čast je biti deo crnogorskog tima


Novi crnogorski reprezentativac Staniša Mandić rekao je da mu je čast da igra za Crnu Goru, da je to njegova konačna odluka i da je ništa ne može poremetiti.
Mandić, koji je sa Srbijom osvojio titulu omladinskog prvaka sveta, zahvalio se selektoru Branku Brnoviću na ukazanom poverenju, što je prepoznao njegov talenat i pozvao ga u nacionalni tim.- Ništa ne može da poremeti odluku da igram za Crnu Goru. To je moja i konačna odluka. Dobio sam poziv selektora Brnovića i u razgovoru sa porodicom, klubom i prijateljima odlučio da ga prihvatim. To je za mene čast – rekao je Mandić na brifingu sa novinarima. On je kazao da su mu prvi utisci fenomenalni i da je odlično prihvaćen od novih saigrača.- Nadam se da ću ispuniti očekivanja – kazao je Mandić.On je, odgovarajući na pitanje kako komentariše izjave predsetavnika Fudbalskog saveza Srbije, kazao da ima poštovanje prema tim ljudima i da im je zahvalan na svemu.- Ne želim da komentarišem njihove izjave, imam veliko poštovanje prema njima. Čuo sam se sa selektorom Veljkom Paunovićem, saopštio sam mu odluku. On je poštuje i ostali smo veliki prijatelji – rekao je Mandić. On se nada da će dobiti priliku protiv Lihtenštajna, ali da će konačnu reč dati selektor.- To zavisi od mene i selektora. Uvijek se očekuje da priužim najbolje partije, nadam se da ću to ispuniti. Pratio sam igre Crne Gore. To su sjajni igrači, čast mi je biti dio reprezentacije. Nadam se da ću nastaviti da pruža dobre partije u reprezentaciji”, rekao je Mandić. Staniša je saopštio da profil na Fejsbuku nije njegov:- To je lažni profil, sa tim nemam ništa. Mandić je ofanzivni vezista, ima 20 godina, a pre Čukaričkog igrao je za mlađe kategorije Igala, Vojvodine i Rada. U prvom timu Čukaričkog debitovao je 6. aprila prošle godine protiv Napretka, a prvi gol je postigao samo šest dana kasnije u porazu od Crvene zvezde od 4:1. Na SP za omladince na Novom Zelandu bio je jedan od najzapaženijih igrača u sastavu Veljka Paunovića.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?