0

Mamići uhapšeni na hrvatskoj granici!

Mamići su zaustavljeni na granici i privedeni od strane hrvatske policije, a sa njima su njihovi advokati Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, prenosi Hina.

“Pošto su izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih avokata saznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira tima i kluba, odlučili su se za povratak u Hrvatsku kako bi odmah, sarađujući sa istražiteljima, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti”, navodi se u saopštenju Dinama.

Pored braće Mamić, USKOK je zatražio i hapšenje izvršnog direktora Hrvatskog fudbalskog saveza Damira Vrbanovića, koji se oko 11 sati našao pred sudijom.

Tužilaštvo je njihovo hapšenje zatražilo zbog opasnosti od bega, uticaja na svedoke i ponavljanja istih prekršaja.

Još u petak uhapšen je poreznik Milan Pernar, koji se sumnjiči da je sa Mamićima i Vrbanovićem učestvovao u ilegalnim radnjama kojima su oštećeni Dinamo i država Hrvatska.

Sumnja se da su uhapšeni oštetili Dimano za najmanje 117,8 miliona kuna, odnosno Hrvatsku sa 12,2 miliona kuna zbog neplaćenog poreza.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?