0

Maklaren: Mitrović mora da nauči da kontroliše emocije

Trener Njukasla Stiv Maklaren izjavio je da nema nameru da obuzda temperament Aleksandra Mitrovića, ali da Srbin mora da nauči da drži emocije pod kontrolom.

Mitrović, koji je ovog leta potpisao petogodišnji ugovor sa Njukaslom, u prva dva kola Premijer lige je zaradio dva žuta kartona i Maklaren strahuje da bi srpski napadač mogao da postane meta za sudije.

“Trenirao sam puno ovakvih fudbalera tokom karijere i znam da borbenost i emocije ne treba da ostave van terena. Uzmimo za primer Dijega Kostu, to je isto. Mitrović je mlad fudbaler, ali mora da se kontroliše i da bude pametan i sa sudijama i sa protivnicima. On samo pokazuje svoj entuzijazam i želju za pobedom. Samo dve utakmice je odigrao i mora da se prilagodi i nauči da drži svoje emocije pod kontrolom”, rekao je Maklaren.

Srpski fudbaler je u svom debiju za “svrake” protiv Sautemptona (2:2), posle ulaska sa klupe u u 75. minutu, već posle 11 sekundi dobio žuti karton, dok je u ovom kolu, u porazu od Svonsija (2:0), takođe ušao sa klupe i ponovo dobio javnu opomenu.

Mitrović je prošle sezone u dresu Anderlehta postigao 28 golova u svim takmičenjima, a na transferu u Njukasl lično je insisitirao Maklaren.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?