0

Magični "Pajac" završio karijeru

Čudesni, i na momente nestvarni, Pablo Aimar, posle silnih povreda, koje su ga odvajale od terena, ali ne i od srca navijača i ljubitelja fudbala, rešio je da stavi tačku na bogatu karijeru.

Aimar se krajem prošle godine vratio u River Plejt, u kojem je započeo karijeru, a “okačio je kopačke o klin” posle odluke trenera Marsela Galjarda da ga ne uvrsti u tim, za drugu utakmicu polufinala Kopa Libertadores protiv Guaranija. 

Pablo Aimar je, naizgled iznenadnu odluku, objasnio u oproštajnom pismu svojim doskorašnjim saigračima.  

“Juče su me obavestili da neću biti u timu za predstojeću utakmicu i ja razumem odluku. Ne želim da zauzimam mesto koje je rezervisano za nekog drugog i zato napuštam profesionalni fudbal”, napisao je 35-godišnji igrač. 

Tokom bogate igračke karijere Aimar je nosio dresove Valensije, Saragose, Benfike, a pre nego što se vratio u River nastupao je u Maleziji.

Najveće uspehe u karijeri ostvario je sa ekipom Valensije sa kojom je osvojio dve titule prvaka Španije, Kup Uefa, Superkup, dok je u finalu Lige Šampiona 2000. godine poražen od ekipe Bajerna.

Za reprezentaciju Argentine zabeležio je 52 nastupa i postigao osam golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?