0

Mačado izbačen iz prvog tima Dinama

Zagrebački Dinamo je izbacio iz prvog tima Portugalca Paola Mačada, posle neprimerenog gesta na utakmici protiv Moldea u trečem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Fudbalski klub Dinamo obaveštava navijaće i javnost da je Paulo Mačado zbog neprimerenog ponašanja na utakmici trećeg kola Lige šampiona protiv Moldea do daljnjeg isključen iz rada prvog tima”, saopšteno je na sajtu kluba.

Mačado je u duelu na Maksimiru nakon što je zamenjen u 65. minutu dobio salve uvreda sa tribina, na šta je reagovao nesportskim gestom i gestikuliranjem ka zapadnoj tribini, na kojoj su se nalazili predsednik Zdravko Mamić i njegovi najbliži saradnici.

Četvrti sudija je odmah registrovao potez Mačada i Portugalac je dobio crveni karton, ali na sreću Dinama zamena je priznata jer je ranije u igru ušao Marko Rog.

Dinamo iz Zagreba je u prvoj utakmici trećeg kola Lige šampiona na svom terenu odigrao nerešeno sa švedskim Moldeom (1:1).

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?