0

Luiz Adrijano: Baka, Baloteli i ja smo sjajan trio

“Baloteli je jako bitan igrač. Sjajan je fudbaler i došao je u Milan da bi nam pomogao. Sa Bakom i Balotelijem činimo sjajan napadački “trozubac”. Baka i ja se jako dobro razumemo, sjajno radimo na trenizima i napredujemo svakog dana. Baloteli takođe ima kvalitete koji mogu da nam pomognu i neće biti nikakvih problema ako sva trojica budemo u igri”, rekao je Brazilac za Gazetu delo Sport.

Milan je ovog leta pokazao veliko interesovanje za fudbalera Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića, a sam Adrijano je ponovio da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da zaigra sa zvezdom Parižana.

“On je sjajan igrač koji je ušao u istoriju fudbala. Bilo bi veliko zadovoljstvo da nekada zaigramo zajedno”, zaključio je 28-godišnji napadač.

Luiz Adrijano je ovog leta stigao na San Siro iz Šahtjora, za koji je od 2007. godine zabeležio 266 nastupa, postigao 128 golova i osvojio Kup UEFA, šest titula šampiona, četiri Kupa i pet Superkupova Ukrajine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?