0

Ludilo na meču Mordovije i CSKA – 3:0, 3:3, 4:3, 4:6…

CSKA iz Moskve je imao igrača manje i tri gola minuta u duelu sa Mordovijom. Ekipa iz Saranska postigla je prvi gol u uvodnih 60 sekundi, a fudbaler Moskovljana Mario Fernandes isključen je u 12. minutu.

Delovalo je da je sve gotovo kada su golove još postigli Vladimir Rikov i Ruslan Mukhametšin. Ali je onda armija uzvratila udarac.

Kirl Pančenko je stigao do gola u 50 minutu, Janik Đalo, fudbaler Mordovoje, pocrveneo je u 55. minutu, a onda su Zoran Tošić i Sejdu Dumbija postigli golove za samo par minuta. CSKA je imao izjednačenje.

Međutim, Jevgenij Lutsenko je vratio vođstvo Mordoviji, ali je CSKA imao snage za još jedan udar. Ahmed Musa je postigao dva gola, a zatim se u strelce ponovo upisao i Dumbija, čime je stavljena tačka na ovaj apsolutno neverovatni meč.

Treba spomenuti i da je Milan Perendija, nekada đak omladinske škole Partizana, odigrao ceo meč za domaći tim. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?