0

Lomić ipak ne dolazi u Partizan?

Generali direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da je Marko Lomić tražio bolji finansijski ugovor, iako je klub prvobitno postigao dogovor oko njegovog povratka u redove crno-belih.

“Zvao me je juče i rekao da ne može da potpiše, dobio je to što je tražio, ali je odjednom povećao cifru. U petak je sve bilo dogovoreno, ali se predomislio. Rok mu je do danas ako želimo da ga registrujemo za BATE. Možda se i javi”, rekao je Vazura novinarima na aerodromu Nikola Tesla.

Vazura je istakao da klub nije spreman da pristane na nove uslove, koje je Lomić tražio.

“Verovao sam da je sve završeno kada neko pošalje ugovor. Dali smo sve od sebe, ali izgleda da je došlo do promene”, rekao je Vazura.

On je najavio da bi klub do kraja prelaznog roka mogao da dovede dva pojačanja, pre svega u zadnjoj liniji.

“Jedan bi bio stranac za koga bi platili obeštećenje, dok drugi igrač poseduje naš pasoš”, otkrio je Vazura.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić izjavio je da klub neće dozvoliti da Lomić ponovo prevari Partizan.

“Izgleda da nas je Lomić prevario. Možda to još uvek nije gotovo, ali po onome što ja znam, mislim da od njegovog povratka neće biti ništa. Lomić je rekao uslove, dogovor je bio postignut, ali videćemo još šta će se tu deševati”, rekao je Vučelić.

Lomić je i prošlog leta bio na pripremama Partizana, ali se na kraju ipak odlučio za prelazak u rusku Mordoviju.

“Što se mene tiče nikada više neće igrati za Partizan, ovo mu je poslednja prevara”, poručio je Vučelić i dodao da klub radi na dovođenu pojačanja, ali da u ovom trenutku ne želi da uznemirava ekipu pred izuzetno važnu utakmicu.

On je istakao da je optimista da će izabranici Zorana Milinkovića biti bolji od beloruskog kluba i plasirati se u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja.

“Blagi sam optimista, a to kažem da bih bio skroman. Siguran sam u ekipu, imamo moćan tim i nadam se da ćemo izboriti aktivan rezultat u Borisovu”, rekao je Vučelić.

Prva utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE-a i Partizana igra se sutra od 20.45 u Borisovu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?