0

Ljajić: Uvek je čast igrati za reprezentaciju

“Odigrali smo dobro protiv Jermenije i pobedili što je bio prioritet. Nije bilo publike, ali smo našli motiv u tome što smo igrali za nacionalni tim. Možda jesmo bili rasterećeniji zbog situacije u kojoj smo, ali je uvek čast igrati za reprezentaciju”, rekao je Ljajić.

Srbija je u rezultatskoj nevažnoj utkmici pobedila Jermeniju sa 2:0, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a u ponedeljak će gostovati Francuskoj u prijateljskoj utakmici.

“Svi znamo ko je i šta Francuska, igraćemo kao i protiv Jermenije iako su Francuzi mnogo kvalitetniji od Jermena. Nadam se da ćemo ponovo odigrati dobro.”, rekao je Ljajić. On je dodao da je “jako srećan” što je iz Rome prešao u veliki klub kakav je Inter.

Fudbaler Tuluza Uroš Spajić, koji je u meču protiv Jermenije debitovao za reprezentaciju, rekao je da je sinoćnja pobeda veoma bitna za samopouzdanje.

“Zadovoljan sam pobedom i zbog toga sto smo izašli iz minusa što je veoma bitno za samopouzdanje za naredne utakmice, jer se polako pripremamo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo”, rekao je Spajić.

On je dodao da je igrao pod tenzijom protiv Jermenije, pošto mu je to bila prva utakmica za reprezentaciju.

“Osećali su se tenzija i naboj, ne debituje se svaki dan za reprezentaciju. Bilo je par situacija gde sam reagovao ishitreno, ali sam zaovaljan kako sam odigrao utakmicu”, rekao je on.

Spajć je dodao da će mu igranje protiv reprezentacije Francuske, zemlje iz koje je njegov sadašnji klub, biti dodatni motiv.

“Biće lep ambijent, očekujem pun stadion. Igraće se na novom stadionu u Bordou gde još nisam nastupio, pa mi je i zbog toga drago. Svestan sam snage Francuske i siguran sam da će biti lepa utakmica”, rekao je Spajić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se u ponedeljak od 20.45 u Bordou.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?