0

Ljajić: Mančini me ubedio da pređem u Inter

Adem Ljajić, koji je poslednjeg dana prelaznog roka prešao u Inter na pozajmicu, priznao je da se odlučio na taj korak samo zbog trenera Roberta Mančinija.

“Drago mi je da je transfer realizovan pre završetka prelaznog roka. Imam priliku da igram za veoma jaku ekipu i da napredujem zajedno s njom. Naravno da je bilo teško da odem iz Rome, ali sam razgovarao s Mančinijem i on me je ubedio da pređem u Inter”, rekao je Ljajić.

Reprezentativac Srbije, koji je na San Siro stigao iz Rome na pozajmicu do kraja sezone, veruje da će se Inter boriti sa Juventusom za titulu u italijanskoj Seriji A. 

Ljajić je istakao da ga raduje što će ponovo igrati s crnogorskim napadačem Stevanom Jovetićem.

“Igrali smo zajedno u Fiorentini i super smo se slagali, on je moj dobar prijatelj, kao brat. Što se tiče Juventusa, osvojio je poslednje četiri titule, to je veliki tim, međutim, mi ćemo ići korak po korak i videćemo gde ćemo biti na kraju”, ocenio je Ljajić.

Inter je angažovao Ljajića sa opcijom da na kraju sezone može od Rome da otkupi njegov ugovor koji važi do 2017. godine.

Posle dva odigrana kola u Seriji A Inter ima maksimalan učinak, kao i Kjevo, Torino, Sasuolo i Palermo, a u velikom derbiju u nedelju dočekuje ekipu gradskog rivala Milana.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?