0

Lazović: Prelep osećaj, ali ovo nije zbogom!

Tokom tih šest sezonaa ovaj Čačanin prešao je put od skrajnutog talenta koji je nastupao za B tim, do kapitena i ljubimca navijača.

Postizao je golove u derbiju, uzalud do ludila dovodio defanzivce Bordoa, osvojio jednu titulu i dva Kupa, doživeo najtežu moguću sportsku povredu… Sve to u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Na kraju, ovaj skromni mladić sakupio je 142. nastupa kao član Zvezde.

“Želeo sam da se od Crvene zvezde oprostim golom i pobedom i da na taj način okončamo, moram reći neuspešnu sezonu, s obzirom da nismo osvojili trofej. Zabeležili smo trijumf, ali i pored nekoliko prilika nisam uspeo da postignem gol. Zahvalio bih se navijačima ne samo za ovo što su mi danas priredili, već u prethodnih šest godina, uvek sam osećao da imam podršku. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj. Mislim da je ovo najbolji primer i mladim igračima, da što duže treba da ostanu u Zvezdi i da dožive ovo što sam ja danas”, rekao je vidno uzbuđeni Lazović. 

Skoro sve što profesionalni fudbaler može doživeti u jednom klubu, doživeo je Darko na “Marakani”.

“Žao mi je što sam osvojio samo jednu titulu, jer mislim da je za klub kao što je Crvena zvezda to malo. Žal osećam i zbog toga što sa svojim klubom nisam uspeo da se kvalifikujem u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali ne da bih rekao kako sam ponovo tu, već da dođem i da sa Zvezdom igram Evropu i osvajam nove titule. Ne znam koliko je to u ovom trenutku ostvarivo i kada bi moglo da se dogodi. Nije fraza da ovaj klub doživljavam kao svoju drugu kuću. Nije nemoguće i da se jednog dana okušam u ulozi sportskog direktora, trenera Zvezde”, emotivno je poručio Lazović. 

Na piatnje šta neće zaboraviti iz perioda koji je danas završen, rekao je:

“Neću zaboraviti gol u derbiju koji sam postigao na stadionu večitog rivala, pobedu protiv OFK Beograda nakon koje smo osvojili titulu. Pamtiću zauvek poraz od Bordoa, povredu kolena… Ovo nije moje zbogom Zvezdi, nadam se da će mi se u budućnosti pružiti prilika da sa Zvezdom doživim još lepih trenutaka”, zaključio je Lazović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?