0

"Laskaju interesovanja, ali ja već igram u velikom klubu"

Kejn je igrao na granici spektakularnog prošle sezone, postigao je 31 gol u svim takmičenjima, od kojih 21 u Premijer ligi i bio je drugi strelac prvenstva sa golom manje od Serhija Aguera iz Mančester sitija.

Za 21-godišnjeg napadača, koji se nalazi u Češkoj sa mladom reprezentacijom Engleske na Evropskom prvenstvu, zainteresovani su brojni klubovi, pre svih Mančester junajted, kome očajnički treba dugoročno rešenje u špicu.

“Čuo sam da ima zainteresovanih, ali to je sve što znam. Laska mi što su drugi klubovi zainteresovani, ali srećan sam u Totenhemu i radujem se budućnosti”, rekao je Kejn.

“Totenhem je veliki klub i tako ljudi moraju da ga gledaju. Sada sam u velikom klubu, uživam u fudbalu i radujem se sledećoj sezoni”, rekao je Kejn.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?