0

Lalatoviću važna pobeda, bez pauze u trenerskoj karijeri

“Utakmica je bila lepa i otvorena sa obe strane. Oba tima su igrala u kombinovanom sastavu. Pobedili smo, oprostili smo se od navijača pobedom i to mi je najvažnije. Zadržali smo drugo mesto, što je bila naša realnost ove sezone. Čestitam igračima i navijačima na pobedi”, rekao je Lalatović novinarima.

Zvezda je danas savladala Mladost sa 3:1 u 30. kolu Super lige, u utakmici bez takmičarskog značaja. Lalatović je u javnosti već bivši trener crveno-belih, a danas nije odgovorio na pitanje da li će ipak možda ostati na klupi.

“Kao što sam rekao ranije, jako dugo nisam video nikoga iz uprave. Meni je danas istekao ugovor, slobodan sam trener i mogu da idem. Mesecima nisam video nikoga iz uprave i pitanje je za njih šta nameravaju sa trenerom. Meni je najbitnije da smo se od navijača oprostili pobedom”, rekao je Lalatović.

Novinare je zanimalo i da li je bilo kontakata sa drugim klubovima iz Super lige, ali trener nije bio previše raspoložen da priča o tome, već je samo naglasio da neće praviti pauzu.

“Kontaktirala su me dva kluba, ali nije sada ni vreme ni mesto da se priča o tome, pošto je sezona tek završena. Želim da se odmorim. Sigurno je jedino da neću praviti pauzu, jer imam 37 godina i nema razloga da je pravim. Trenerska karijera je tek preda mnom. Želim da nastavim da radim, da li u Super ligi ili u inostranstvu, nije bitno”, rekao je Lalatović.

Trener Mladosti Nenad “Neško” Milovanović kratko je ocenio da je pobeda rivala zaslužena.

“Čestitam Zvezdi na pobedi. I mi i oni smo igrali otvoreno iako smo bili u kombinovanim timovima. Imali smo svojih šansi, dok je Zvezda svoje iskoristila i njena pobeda je realna”, rekao je Milovanović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?