0

Lalatović: Uprkos štrajku igrači će igrati protiv Spartaka


Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je danas za Tanjug da će njegovi igrači, uprkos tome što su u štrajku i ne treniraju, igrati utakmicu protiv Spartaka.
– Igrači su se obratili meni sa primedbom da nisu primili pet plata, kao i dve premije. O tome sam obavestio upravu kluba, koja je obećala da će problem biti rešen, ali to do danas nije ispunjeno – naveo je Lalatović.Lalatović ocenjuje da je uprava Borca, kao i gradsko rukovodstvo Čačka, trebalo da prepozna probleme igrača koji nemaju od čega da žive. On je podsetio da su Čačani u prethodnim kolima ostvarili izuzetne rezultate i ocenio da je to nepravedan odnos prema njima. Govoreći o utakmici protiv Spartaka, šef struke Borca smatra da su Subotičani favoriti, zbog sveukupne situacije.- Najvažnija je psiha fudbalera, ali oni su sada zbog svega navedenog u konfuziji. Nisu tražili kompletne isplate, već samo jednu zaradu. Uprkos svim problemima, nadam se da ćemo se iz Subotice vratiti neporaženi – rekao je Lalatović, ističući da je veliki hendikep to što nisu trenirali. Prema njegovim rečima, u subotu za Čačane neće nastupiti Zec, Krstić i Vukmirović.Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu od 16 časova na stadionu u Subotici.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?