0

Laković: Očekuje me izazov u UEFA

Laković se u Kući fudbala oprostio od funkcije u FSS-u, na kojoj će ga zameniti Nebojša Ivković, pošto će u narednom periodu raditi u Evropskoj fudbalskoj uniji.

“Kada sam došao u FSS nismo imali nijedno evropsko takmičenje, a posle toga smo bili organizatori EP za igrače do 17 godina, a ubrzo smo dobili domaćinstvo šampionata Evrope u futsalu. Bili smo na više od 20 prvenstava u raznim kategorijama, omladinci su bili šampioni Evrope, a kasnije i sveta. Posle 10 godina rada u FSS očekuje me novi izazov”, rekao je Laković na Skupštini FSS u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečma budžet FSS-a se sa dva miliona evra povećao na 15, što je kako je naveo javno prikazano.

“Ponosan sam jer smo finansijski najstabilni Savez u Srbiji, a za vreme mog mandata 1,5 milijardi dinara uplatili smo državi na ime poreza. Crvenoj zvezdi smo omogućili reflektore, Partizanu teren, kao i Vojvodini pomogli finansijski. Kruna je sportski centar u Staroj Pazovi, za koji su svi krediti otplaćeni”, zaključio je Laković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?