0

Kuzmanović se vratio u Bazel!

Kuzmanović (27) je karijeru počeo u omladinskom timu Jang Bojsa, od 2003. do 2005. godine igrao je za mladi tim Bazela. Za prvi tim nastupao je od 2005. do 2007. godine i za to vreme odigrao je 50 utakmica i postigao devet golova.

Srpski reprezentativac je zatim prešao u Fjorentinu, dve godine kasnije potpisao je za Štutgart, odakle je 2013. godine prešao u Inter, ali je za taj klub odigrao samo 55 utakmica i postigao jedan gol.

“Oduvek mi je bio cilj da se jednog dana vratim u Bazel. Srećan sam što su razgovori tekli brzo. Motivisan sam i veoma ambiciozan i želim da dam doprinos uspehu kluba”, rekao je Kuzmanović za klupski sajt.

Kuzmanović će nositi dres sa brojem 22.

Predsednik Bazela Bernhard Hesler rekao je da je zadovoljan Kuzmanovićevim povratkom u klub.

“Tokom njegovog odsustva bili smo u stalnom kontaktu. Dobili smo iskusnog igrača sredine terena, u najboljim fudbalskim godina. Zdravko može da bude primer našim mladim igračima. Drago mi je što je transfer uspeo i zahvalan sam Interu na saradnji”, rekao je Hesler.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?