0

Kurćubić: Uprkos tradiciji, Partizan je favorit

“Svesni smo ko nam dolazi u goste, ekipa je kvalitetno pojačana i već na zavidnom nivou forme. Sa te strane, bez obzira na tradiciju, Partizan je apsolutni favorit. Opet, ajde da vidimo da li će odmarati neke igrače zbog Lige šampiona jer to otvara nova pitanja i ne možemo da računamo na umor. Pogotovo, jer ti novi igrači uz svežinu i želju imaju kvalitet i biće još agresivniji, željniji igre i rezultata”, izjavio je Kurćubić na konferenciji za medije.

On je dodao da su utakmice poput sutrašnje sa Partizanom najlaše za pripremu jer motiva neće nedostajati.

“Kako ćemo mi? Ovo je najlakša utakmica za pripremu, motiva igračima neće nedostajati i daće maksimum. Ali, sa druge strane, to je najteži meč, čeka nas veliki izazov, najbolji tim. pitanje je možemo li i fizički da se nosimo”, naveo je Kurćubić.

Kao jedan od aduta svog tima Kurćubić je istakao domaći teren.

“Pored motiva, imamo i mi neke adute, faktor publike koji će nam pomoći da budemo još agresivniji i igramo sa više samopouzdanja. Imamo neku šansu, da probamo da odigramo egal, u posedu, pre svega i na taj način dođemo do pozitivnog rezuzltata. Plan imamo i pokušaćemo da ga sprovedemo”, poručio je trener Pazaraca i konstatovao da bi remi svakako bio dobar rezultat, ali da je pobeda prva opcija.

Novi Pazar će za razliku u prva dva kola, kada je osvojen samo bod, biti jači za oporavljenog kapitena Vukovića, kao i za Vušljanina i Adrijana, koji su stekli pravo nastupa.

Utakmica trećeg kola Superlige između Novog Pazara i Partiazna igra se u subotu od 17 sati.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?