0

Kukasti krst (konačno) uklonjen sa Poljuda

Kako prenosi agencija Hina, deo trave na kome je bio kukasti krst uklonjen je danas, a već sutra će umesto nastale rupe biti postavljen komad trave od 10 metara.

Da je posao započet potvrdio je portparol splitskog Hajduka Alen Orlić istakavši da će “teren biti obnovljen na mestu gde je bio iscrtan nacistički simbol, kao i da klub to ranije nije mogao da uradi zbog održavanja Ultra evropskog festivala koji je bio organizovan na Poljudu”.

Zloglasni kukasti krst, simbol nacističke Nemačke, bio je utisnut na travi stadiona u Splitu uoči utakmice dve selekcije koja je završena remijem – 1:1.

Evropska fudbalska unija ranije je najavila da će ovaj slučaj, kao i kazna Fudbalskom savezu Hrvatske (HNS), biti razmatrana u četvrtak.

Policija još uvek nije pronašla osobe koje su, pretpostavlja se herbicidom, dan pre meča zalile travnjak iscrtavajući kukasti krst.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?