0

Kovačić: Nadam se da neću razočarati

Kovačić je predstavljen na stadionu Santjago Bernabe kao novi igrač Real Madrida. On je danas prošao lekarske preglede i potpisao šestogodišnji ugovor.

Hrvatski fudbaler je zahvalio navijačima na podršci, a zatim se fotografisao na stadionu sa roditeljima, sestrom i devojkom.

“Real je najveći klub na svetu i nadam se da neću razočarati”, rekao je Kovačić, koji će nositi dres sa brojem 16. Kovačić je naveo da je srećan što će raditi sa “sjajnim” trenerom Rafaelom Benitesom ali i da se posao oko transfera iz Intera brzo završio.

“Sve se dogodilo vrlo brzo. Pre tri ili četiri dana su me pitali da li želim da dođem i pristao sam jer je to važna stvar za mene i moju porodicu”, rekao je Kovačić.

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je da je 21-godišnji Kovačić mlad, ali da je iskusan i da je veoma talentovan. On je dodao da je Kovačić peti hrvatski fudbaler u Realu, za koji trenutno igra i Luka Modrić.

“Siguran sam da ćeš nam pomoći da budemo bolji i sa tvojim talentom i posvećenošću moći ćeš da iskusiš izuzetne stvari i uzbuđenje što si deo velike istorije Real Madrida”, rekao je Peres.

Kovačić je prošao omladinsku školu austrijskog Linca i Dinama iz Zagreba, za koji je debitovao 2010. godine, a tri godine kasnije prešao je u Inter. Prošao je sve selekcije reprezentacije Hrvatske, a za “A” tim odigrao je 21 utakmicu i postigao jedan gol.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?